Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@12:52:30 GMT

۱۴ توصیه برای درمان سرما خوردگی کودکان

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۸۰۱۶۳

۱۴ توصیه برای درمان سرما خوردگی کودکان

پیشگیری از کم شدن آب بدن

تامین آب بدن کودکان هنگام سرما خوردگی اهمیت زیادی دارد. دکتر کاردیئلو می‌گوید:" نوشیدنی که به کودک می‌دهید باید ترکیبی از آب، آب میوه و مقدار اندکی زنجبیل باشد. " خوراندن سوپ مرغ به کودک می‌تواند به راحتی آب مورد نیاز بدن او را تامین کند.

مبارزه با گرفتگی بینی

دکتر کاردیئلو می‌گوید:" یکی از بهترین راه‌های مبارزه با گرفتگی بینی و مشکلات تنفسی استفاده از سرم‌های شست و شو و تمیز کردن بینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
"

استفاده از اسپری‌های بینی و دارو‌های ضد احتقان برای کودکان توصیه نمی‌شود. دانشمندان معتقدند کودکان ۶ تا ۱۰ ساله که از سرم‌های شست و شو برای تمیز کردن بینی شان استفاده می‌کنند زودتر از سایر همسالان شان که چنین نیستند بهبود می‌یابند.

دکتر کاردیئلو توصیه می‌کند:" فرزندتان را به پشت بخوابانید و در هر سوراخ بینی اش سه قطره سرم شست و شو بچکانید. " حالا فرزندتان به راحتی می‌تواند نفس بکشد. اگر فرزندتان کوچک‌تر از آن است که در بینی اش سرم شست و شو بچکانید، می‌توانید از دستگاه مکش داخل بینی استفاده کنید.

درمان قرمز شدن پوست

تمیز کردن پی در پی بینی کودک می‌تواند پوست این ناحیه را قرمز، تحریک پذیر و زخم کند. یکی از راه‌های پیشگیری از قرمز و زخم شدن بینی کودکان استفاده از دستمال مرطوب است. اگر همه گزینه‌ها برای جلوگیری از قرمز و زخم شدن پوست بینی فرزندتان بی نتیجه ماند می‌توانید با استفاده از کرم‌های مرطوب کننده این ناحیه را ماساژ دهید.

تمیز نگه داشتن دست‌ها

فرزندتان به سنی رسیده است که بتواند مسئولیت نظافت روزانه اش را به عهده بگیرد و دست هایش را مرتب بشوید. به فرزندتان بیاموزید دست هایش را به خصوص پس از تمیز کردن بینی و پیش از غذا خوردن بشوید. این عادت می‌تواند از بیمار شدن فرزندتان جلوگیری کند.

استفاده کردن از عسل

کودکان زیر یک سال به دلیل خطر مسمومیت غذایی حاد (botulism) نباید عسل بخورند، اما استفاده کردن از عسل برای درمان گلو درد و سرفه کردن کودکانی که از مرز یک سالگی گذشته اند بسیار مفید است.

نتایج بررسی‌های دانشمندان در سال ۲۰۰۷ میلادی نشان داده خوراندن نصف قاشق چای خوری عسل به کودکان ۲ تا ۵ ساله هنگام خوابیدن می‌تواند به درمان گلو درد و متوقف شدن سرفه کمک زیادی کند.

دکتر کاردیئلو می‌گوید:" در حالی که مدارک و شواهد قابل استناد وجود ندارند که عسل می‌تواند سرفه کردن را متوقف و گلو درد را درمان کند، اما تجربه نشان داده که چنین است. "

مرطوب کردن راه‌های تنفسی

اگر فرزندتان سرفه‌های شدید می‌کند، او را تشویق کنید چهار بار در روز به مدت ۱۵ دقیقه دوش آب گرم بگیرد تا راه‌های تنفسی اش باز شوند و سرفه هایش متوقف شوند.

استفاده از دستگاه رطوبت ساز (بخور) سرد

استفاده از دستگاه بخور می‌تواند مفید باشد، زیرا سبب نرم شدن اندام‌های تنفسی بدن می‌شود و تنفس را راحت می‌کند. دکتر کاردیئلو معتقد است کودکان را باید از گرد و خاک، رطوبت گرم و دستگاه بخور دور نگه داشت.

استراحت کردن کودکان

برای سرعت بخشیدن به روند بهبودی فرزندتان، مطمئن شوید خواب شبانه راحت و کافی دارد. دکتر کاردیئلو می‌گوید:" کودکان با توجه به سن شان به ۸ تا ۱۲ ساعت خواب راحت شبانه نیاز دارند. خواب کافی می‌تواند به پیشگیری از سرماخوردگی کمک کند. اگر فرزندتان مرتب بیمار می‌شود نشان دهنده آن است که به خواب بیشتری نیاز دارد. "

هوشیاری در قبال مصرف آنتی بیوتیک‌ها

آنتی بیوتیک‌ها در درمان عفونت‌های باکتریایی نقش اساسی ایفاء می‌کنند، اما برای درمان سرماخوردگی عادی کودکان تجویز و مصرف آنتی بیوتیک کاری اشتباه است.

دکتر کاردیئلو می‌گوید:" سرماخوردگی منشاء ویروسی دارد و تجویز آنتی بیوتیک برای درمان آن خطرناک است. همچنین مصرف آنتی بیوتیک سبب مقاوم شدن باکتری‌ها و تضعیف سیست ایمنی بدن می‌شود. "

پرهیز از مصرف شربت سینه

نگران سرفه‌های روزانه فرزندتان نباشید، چون می‌تواند به انتشار خلط و کاهش تراکم در ریه‌ها کمک کند. اگر فرزندتان بیش از چهار سال دارد و سرفه‌های شبانه مانع خوابیدن او می‌شود باید برای متوقف کردن سرفه‌ها به پزشک مراجعه کنید. به خاطر داشته باشید مصرف دارو‌ها برای متوقف کردن سرفه در کودکان کاری عبث است و می‌تواند خطرناک باشد.

بررسی سرفه‌های شدید

اگر سرفه کردن فرزندتان بیش از یک هفته ادامه پیدا کرد باید او را نزد پزشک ببرید. دکتر کاردیئلو می‌گوید:" اگر سرفه کردن کودکان بین سه تا شش هفته ادامه داشته باشد باید آنتی بیوتیک مصرف کنند و از قفسه سینه شان عکس برداری شود. "

سرفه‌های شبانه ممتد می‌تواند نشانه ابتلا به آسم باشد. سرفه‌های مزمن، باید بررسی شوند تا از عدم ابتلا کودکان به سیاه سرفه اطمینان حاصل کنیم. کودکان، حتی اگر واکسینه شده باشند می‌توانند در معرض خطر قرار بگیرند.

دریافت کمک

حقیقت آن است که اگر سرماخوردگی کودک پس از پنج روز بهبود پیدا نکرد، نشان دهنده آن است که سینوس‌ها و گوش‌های او عفونی شده یا ذات الریه کرده است. وقتی پزشک را ملاقات می‌کنید می‌بینید که شرایط جسمی و روحی فرزندتان بهتر می‌شود.     منبع:زندگی آنلاین

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سرماخوردگی پیشگیری از سرماخوردگی سرماخوردگی کودکان درمان گرفتگی بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۸۰۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان موفقیت آمیز پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در شیراز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، رئیس بخش گوارش کودکان بیمارستان نمازی گفت: این روش ابداعی توسط دکتر ایرج شهرامیان برای درمان کودکی ۹ ساله مبتلا به افتادگی راست روده یا پرولاپس مخاطی رکتوم به کار گرفته شد.
دکتر محمود حقیقت افزود: هرچند استفاده از این روش درمانی برای بزرگسالان متداول است، اما تاکنون این شیوه اندوسکوپیک برای کودکان به کتر گرفته نشده بود.
وی با بیان اینکه بخش گوارش کودکان بیمارستان نمازی شیراز به دلیل ارائه خدمات فوق تخصصی پذیرای بیمارانی از سراسر کشور است، گفت: ابداع این روش جدید کم تهاجمی نویدبخش درمان کودکان با مشکلات گوارشی از سراسر کشور در بیمارستان نمازی شیراز است.
دکتر ایرج شهرامیان فوق تخصص گوارش کودکان و مبدع این روش نوین گفت: رکتوم آخرین قسمت روده و دارای بافتی نرم است که در برخی کودکان به دلیل بیماری‌های مختلف و یا شل بودن اسفنکتر خارجی هنگام دفع از بدن کودک بیرون می‌آید و با درد و گاهی با خونریزی همراه است.
وی افزود: در این روش نوین به کمک اندوسکوپ وارد روده شده و مخاط اضافی رکتوم بیمار را برمی‌داریم.
دکتر شهرامیان گفت: این روش نوین در کوتاهترین زمان و بدون عوارض و خونریزی و یا نیاز به بستری بیمار انجام می‌شود.
وی افزود: روش نوین اندوسکوپیک را علاوه بر پرولاپس مخاطی رکتوم در درمان دیگر مشکلات گوارش کودکان از جمله رفلاکس، ERCP به منظور بررسی مجاری صفراوی و پانکراس و پوشن تروسکوپی نیز به کار می‌گیریم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دانیال 120 دقیقه با سرفه بازی کرد!
  • درمان پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک برای نخستین بار در دنیا
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • درمان موفقیت آمیز پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در شیراز
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ 
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • سفرهای درمانی رایگان با اسنپ
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز